KEPS goes Saint Vé

Details
Date:

November 20

Time:

11:00 - 17:00

Click to Register: Click to Register
Venue

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Beste bestuursleden, ouwezakken en sympathisanten

Saint Vé zit er weer aan te komen, en het was al langer duidelijk dat dit een editie ging zijn die anders was dan gewoonlijk. Corona is nog steeds in het land, en gooit al een volledig semester roet in ons (studentikoze) leven. Vele kringen riepen daarom op tot een online Saint Vé, maar wij veronderstellen dat vele onder ons de online quizzen en cantussen ondertussen grondig beu zijn.

Daarom willen wij als kring onze leden oproepen om toch buiten te komen op 20 november en te tonen dat Brussel, of bij uitbreiding heel Vlaanderen, nog maar eens van ons is. Ter verduidelijking: we roepen hier niet op tot een massale bijeenkomst van KEPSers, maar eerder om in kleine groepjes zelf op pad te gaan. Er is dus geen georganiseerde route of dergerlijke. Dit is eerder een warme oproep om niet 24u achter uw scherm te zitten op een van de mooiste dagen van het jaar. Hou jullie aan de maatregelen en draag steeds jullie mondmaskers. Buiten geldt nog steeds de regel van max met 4 personen samenkomen en in heel het Brussels Hoofdstedelijk Gewest geldt nog steeds een avondklok vanaf 22 uur. Helaas geldt er ook nog steeds een volledig verbod op de consumptie van alcohol in de openbare ruimte dus zal een pintje nuttigen onderweg verboden zijn.

Wij vragen onze leden om op 20 november uit hun kot te komen, in vol ornaat, maar op een veilige manier. Maak bij je thuis of vanop kot een wandeling in KEPS outfit en deel deze in het event. Zo kan je bijvoorbeeld in kleine groep een wandeling maken naar de Zavel, maar kan je evengoed thuis je hond uitlaten in KEPS pull.

Zij die deelnemen aan het event (en dus fotobewijs posten in het event) kunnen een verrassing verwachten.

Heb je zin om buiten te komen, maar beschik je niet over een hond? Neem een vuilzak bij de hand en ruim je lokale bossen, natuurgebieden of winkelstraten op. De natuur zal jullie dankbaar zijn.

💛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *